Για εμάς

 

my caption1οςΈχουν περάσει 120 χρόνια από τότε που ο Βαλεντίνος Κουντς, το 1893 ίδρυσε στην Ελλάδα το 1ο Ορθοπεδικό Εργαστήριο. Ένα έργο ζωής που μετά από 65 χρόνια επιτυχημένης πορείας, αποφασίζει να μεταβιβάσει στον υιό του Ερρίκο.

Έντεκα χρόνια μετά η σκυτάλη περνάει στον εγγονό Βαλεντίνο Ζήκο, που αναλαμβάνει να διατηρήσει και να αναπτύξει το όραμα του παππού του.

6jpgΟΓΕΣ Βαλεντίνος Ζήκος υπηρετεί τη θητεία του στο Στρατιωτικό Ορθοπεδικό Εργοστάσιο, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία. Απολύεται το 1973 και μεταβαίνει στην Γερμανία για να σπουδάσει Ορθοπεδικός Μηχανικός στην φημισμένη Ορθοπεδική Σχολή του Αννόβερου. Παράλληλα λαμβάνει εκπαίδευση και εμπειρία στα μεγαλύτερα Ορθοπεδικά Εργαστήρια της Γερμανίας (IPOS,ΟΤΤΟ ΒΟCK, ORTHOPEDIA). Αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του επιστρέφει στην Ελλάδα.

ΠεριγραφήΤο 1980, σχεδόν έναν αιώνα μετά την ίδρυση του πρώτου ορθοπεδικού εργαστηρίου στην Ελλάδα, δημιουργεί το δικό του εργαστήριο στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Αθήνα. Η επιχείρηση ανθίζει με τα χρόνια και 25 χρόνια μετά, οι ανάγκες και η ζήτηση μεγαλώνουν τόσο που η μεταφορά σε νέο, μεγαλύτερο χώρο στον Κολωνό, γίνεται απαίτηση και στην συνέχεια πραγματικότητα. 

KorΗ επιχείρηση σήμερα στηρίζεται στους ικανούς συνεργάτες, στα χρόνια εμπειρίας, τον συνεχώς αναβαθμιζόμενο τεχνολογικό εξοπλισμό και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσίων. Η συνέπεια και η εμπιστοσύνη των πελατών διασφαλίζουν την ανοδική της πορεία και την συνέχιση της παρουσίας της στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.